ArkivDigitals nybörjarpaket

Nybörjarpaket

Nu kan du köpa ArkivDigitals nybörjarpaket. Kombinera ett abonnemang och boken Släktforskning på riktigt för att komma igång med din släktforskning.

I nybörjarpaketet ingår ett tre månader långt abonnemang som ger dig tillgång till allt material hos ArkivDigital, Sveriges främsta tjänst för släktforskning. Du kan bläddra i 90 miljoner färgbilder från kyrkböcker och annat inskannat material samt söka i våra register som innehåller mer än 212 miljoner namn. Du får även tillgång till mycket annat som till exempel flygbilder från hela Sverige. Kombinationen av sökbara befolkningsregister och bilder från kyrkböckerna gör det enklare för dig att komma igång och hitta dina förfäder. Detaljerad information om vad som ingår i abonnemanget hittar du i vår produktkatalog

Släktforskning på riktigt är en ny lärobok som lär dig släktforskning från grunden. Boken förklarar hur du släktforskar i originalkällor som kyrkböcker och bouppteckningar samt hur du använder register och andra hjälpmedel. ArkivDigitals programvara används genomgående i olika exempel. Boken omfattar 188 sidor i stort format och är skriven av Håkan Skogsjö som är en av Sveriges mest kända släktforskare. Klicka här för att läsa mer om boken. 

Du betalar endast 995 kr för nybörjarpaketet med abonnemang och bok. Priset inkluderar frakt inom Sverige.

Om du bor utanför Sverige och vill köpa nybörjarpaketet kan du kontakta vår kundtjänst för information om fraktkostnad samt för beställning av paketet. 

Beställ nybörjarpaketet här

ANTAL FÄRGBILDER

89 508 445

Mer info om våra färgbilder

  VarukorgStarta programmet